< Fruktózzal készült nápolyik és kekszek

DIABETIKUS KAKAÓS-VANÍLIÁS ÍZŰ KEKSZ
KAKAÓS-VANÍLIÁS ÍZŰ KEKSZ FRUKTÓZZAL
      

A közismert alap ízek egyike. Önmagában is fogyasztható, ám otthon készíthető belőle többféle töltött keksz is:

  • - diabetikus lekvárral töltött linzerkoszorú,
  • - a koszorú diabetikus csokival bevonva isler
  • - kakaós krémmel töltve hamis „pilótakeksz”


Recept a krémhez:

  • 15 dkg fruktóz v. xilit
  • 7,5 dkg margarin vagy vaj, ízlés szerint
  • 1,5 dkg kakaópor, csurgathatunk bele felolvasztott diacsokit is.
  • Egy csipet vaníliaőrlemény

Ez a mennyiség, 40 dkg (2 doboz) kekszhez elegendő.

Fotó az elkészült termékről ide kattintva!

 

Összetevők: Vanília ízű:búzaliszt,margarin, ,(tartalmaz:növényi zsírok, keményített növényi olajok,víz,só, emulgeálószer: E 322,E 471,tartósítószer E202, citromsavE330, aroma, színezék:bétakarotin) fruktóz,természetazonos aroma, Kakaós: búzaliszt,margarin,fruktóz, kakaópor


Nettó tömeg:

200 g