< Fruktózzal készült nápolyik és kekszek


MÁKOS-KÖLESES KEKSZ FRUKTÓZZAL
      

 






Ezzel az ízkombinációval, egy új, egészségtámogató sütit kívántunk gyártani.

A mák kiemelkedő fontosságú vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag: B6-, biotin-, E-vitamin, kalcium-, magnézium- és vastartalma jelentős.

A köles pedig az egyik legjobb lúgosító gabona, savmegkötő hatású, emellett szabályozza a vércukor szintet.

E jótékony hatások miatt használjuk alapanyagként a diabetikus kekszhez.

Összetevők: búzaliszt, margarin, ,(tartalmaz:növényi zsírok, keményített növényi olajok,víz,só, emulgeálószer: E 322,E 471,tartósítószer E202, citromsavE330, aroma, színezék:bétakarotin)fruktóz, mák, köles,búzakorpa

Nettó tömeg:

200 g